Ingredients:
350 gr de bolets
50 ml de vi blanc sec
100 gr de formatge parmesà
50 gr de pernil
2 c/s de Maizena
1 ceba petita
100 ml de llet
Sal
Pebre
1 ou
Pa ratllat
Farina
2 c/s de Maizena
1 ceba petita
100 ml de llet
Sal
Pebre
1 ou
Pa ratllat
Farina
En paella, amb un raig d'oli, saltegeu els bolets i la ceba tallats a trossets petits, ho salpebreu i quan estiguin ben rossos afegiu el pernil, el vi, el formatge, la llet i la Maizena. Remeneu amb l'ajuda d'una cullera i, quan hagi espessit, retireu la pasta del foc.
Deixeu refredar-la en un recipient tapat amb film durant un parell o 3 d'hores, encara que us recomano que feu la pasta un dia abans.
Passat aquest temps, agafeu una mica de pasta, doneu-li la forma desitjada,passeu-la per la farina, després per l'ou batut i, finalment, l'arrebosseu amb pa ratllat.
Fregiu-les amb abundant oli i si teniu, millor en la fregidora.
NOTA: Podeu fer-les amb els bolets que tingueu, els ceps són ideals i molt gustosos, també podeu fer-les amb barreja de bolets, amb pernil o sense, amb formatge del tipus que vulgueu. Admeten qualsevol tipus de variacions.
T'acabo de descobrir per la xarxa i m'ha agradat molt, el teu blog! Tant que ja m'he fet amiga ;-) Aquestes croquetes de bolets, pernil i parmesà fan una salivera...! Petons
ResponEliminaMoltes gràcies, Marina.
ResponEliminaRealment aquestes croquetes són boníssimes. T'animo a que les facis.
Petons,
Quina bona pinta!!!
ResponEliminaLa meva mare és experta en fer croquetes, una nova recepta per fer, gràcies.