TARTA FONDANT
















Ingredients:
Un pa de pessic Madeira Sponge Cake (cliqueu per veure la recepta)
Buttercream
Ganache de xocolate (cliqueu per veure la recepta)
Confitura de gerds
250 grs d'almívar (aigua, brandi i sucre) per embadurnar el pa de pessic.
Fondant blanc
Fondant rosa

Buttercream de vainilla:
125 gr mantega (preferiblement Cadí)
160 gr de sucre glas
1 sobre de sucre de vainilla
2 cullerades de llet
1 cullerada de Gran Marnier

Agafeu el pa de pessic i talleu-lo en dues o tres capes. Mulleu les capes amb l'almívar i farciu cada capa amb el ganache de xocolate, i la confitura de gerds. Poseu-hi una capa prou dobla, per tal que el pastís no sigui massa dens. 


Buttercream: Barregeu la mantega a temperatura ambient amb la resta d'ingredients i bateu amb les varilles elèctriques fins que us quedi una textura de pomada.

Un cop tingueu totes les capes amb el farcit, poseu una capa fina per tot el pastís de butter cream per tal que el fondant s'enganxi sense cap problema. 


Amasseu una mica el fondant per estovar-lo i posem sucre de llustre a tota la superfície de treball per tal que no s'enganxi. Amb l'ajuda del corró, comenceu a aplanar-lo, procurant aixecar el fondant de tant en tant per comprovar que no s'enganxi. Quan el tingueu, el poseu en compte a sobre del pastís i l'aneu aplanant amb les mans. Retalleu la part que us sobra amb l'ajuda d'un ganivet.

Amb el fondant que us sobri podeu fer la decoració que vulgueu. 

NOTA: Podeu farcir amb el que més us agradi, també podeu cobrir amb xocolata en comptes de buttercream per tal que s'enganxi el fondant.

En el mercat n´hi han un munt d'estris per decorar i treballar el fondant. Jo com ha estat la meva primera tarta, ho he fet sense cap utensili, està clar que no m'ha quedat perfecte.

Comentaris

  1. Perfecta, doy fé de ello, la ví, la prové, y hummmm...¡¡quien tuviera aquí un trocito!! Gracias por tu buenhacer y por ese querer compartir con todos tus experiencias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegro mucho que te gustara, ya sabes, la próxima visita habrá más. Eres una persona encantadora, y ya sabes que no lo digo por la tarta, sinó por el tema humano. Un beso muy fuerte

      Elimina
  2. Carai! Quina bona pinta fa per dins i per fora, aquest pastís!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, realment valia la pena fer-lo. Intenta-ho agradarà molt. Una abraçada

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada