CUPCAKE DE VAINILLA


















Ingredients:
115 gr de mantega Cadí
200 gr de sucre blanc
3 ous
200 gr de farina
2 culleradetes  de llevat Royal
120 ml de llet semidesnatada
1 sobre de sucre avainillat

Per a l'almívar:
100 gr de sucre blanc
100 ml d'aigua
1 sobre de sucre avainillat 

1 rajolí de licor (brandy, wisky, Gran Marnier, etc.)

Buttercream:

250 g de mantega Cadí
325 g de sucre glas
1 sobre de sucre avainillat
2-3 cullerades de llet semidesnatada 

Colorants alimentaris
Preescalfeu el forn a 180º

Prepareu una safata per cupcakes amb 12 càpsules de paper. 


Tamitzeu la farina amb el llevat químic en un bol i reserveu. 

Bateu la mantega amb el sucre fins que s'integrin bé. Afegiu els ous, d'un a un, bateu  fins que s'incorporin. 

Afegiu la meitat de la farina i continueu batint a velocitat baixa fins que s'incorpori. A continuació, afegiu la llet, barrejada amb el sucre avainillat, i torneu a batre. Agregueu l'altra meitat de la farina i bateu a velocitat baixa fins que la barreja sigui homogènia.

Repartiu en les càpsules, sense omplir-les més de 2/3. 

Fiqueu-les al forn durant  22-25 minuts o fins que el escuradents surti net.


Mentre, prepareu l'almívar en un cassó, escalfant el sucre amb l'aigua, el sucre avainillat i el llicor, fins que la mescla bulli. Retireu del foc.

A continuació, traieu del forn els cupcakes i punxeu amb un escurades la seva superfície diverses vegades i  pinteu-les amb l'almívar. Deixeu refredar els cupcakes en el motlle 5 minuts i després passeu-los a una reixa per tal que es refredin per complet.

Buttercream: Barregeu la mantega a temperatura ambient amb la resta d'ingredients i bateu amb les varilles elèctriques fins que us quedi una textura de pomada. (Afegiu si voleu el colorant i remeneu bé fins que us quedi ben integrat)

Poseu dins d'una màniga pastissera la buttercream i farciu els cupcakes amb la mateixa.

NOTA: Podeu adornar com més us agradi, només es tracta d'imaginació.

Comentaris

  1. Mmmm fa molts dies que no em menjo un cupcake! ara mateix te'n mossegaria un d'aquests!! que bons!! XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són boníssims! i t'haig de dir que mai els havia provat, tenia moltes ganes de fer-los i de provar-los. La veritat és que m'han agradat molt. Ara, compraré capses amb finestra per posar-los i els regalaré.

      Elimina
  2. Que xulos que t'han quedat!! Jo també en vaig fer ahir, a veure si els publico aviat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, posa la recepta i la comentem. Com els fas, amb mantega o amb oli? Els has fet farcits? Ja em diràs.

      Elimina
  3. Avui no te la compro la recepta... els trobo massa dolços. Jo em quedo la magdalena sense el guarniment!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Que bonics.. a mi amb mantega m' agraden.. i la Cadí és la millor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, la mantega Cadí és la millor!! Nosaltres tenim vaques i la nostra llet és per la Cooperativa Cadí, amb la qual cosa sé realment d'on provenen els productes Cadí.

      Ptnts

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada