dilluns, 5 de febrer de 2018

COCA DE LLARDONS AMB PASTA BRISA

















Ingredients:
1 làmina de pasta brisa
1 raig d'anís
75 gr de sucre
1 ou
Un grapat de pinyons
100 gr de llardons 

Aquesta recepta me la va passar la Lourdes de Cal Mateuet de Travesseres, gran cuinera i millor amiga.

Us recomano que visiteu la seva casa rural on us hi trobareu com a casa vostra. Us deixo el link per tal que li feu una ullada:

http://www.calmateuet.com/?set_language=es

Esteneu la làmina de pasta brisa, punxeu-la amb una forquilla i amb un pinzell pinteu-la amb una mica d'anís. Pinteu per sobre amb l'ou batut tota la massa i poseu els llardons picats o esmicolats per sobre. A continuació repartiu els pinyons i el sucre.

Fiqueu-la al forn a 200º C fins que us quedi daurada.

Deixeu-la refredar i ja la teniu  a punt de consumir.

2 comentaris:

  1. Aquesta si que te la copio!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Tanto con masa de hojaldre como con pasta brisa esta coca está buenísima, el sabor a anís me encanta.
    Petons de Blanca JUEGO DE SABORES

    ResponElimina