dijous, 27 de febrer de 2014

COCA DE LLARDONS AMB PASTA BRISA















Ingredients:
1 làmina de brisa
1 raig d'anís
75 gr de sucre
1 ou
Un grapat de pinyons
100 gr de llardons 

Aquesta recepta me la va passar la Lourdes de Cal Mateuet de Travesseres, gran cuinera i millor amiga.

Us recomano que visiteu la seva casa rural, us hi trobareu com a casa vostra. Us deixo el link per tal que feu una ullada:

http://www.calmateuet.com/?set_language=es

Esteneu la làmina de pasta brisa, punxeu-la amb una forquilla i amb un pinzell pinteu-la amb una mica d'anís. Pinteu per sobre amb l'ou batut tota la massa i poseu els llardons picats o esmicolats per sobre. A continuació repartiu els pinyons i el sucre.

Fiqueu-la al forn a 200º C fins que us quedi daurada.

Deixeu-la refredar i ja la teniu  a punt de consumir.

1 comentari: