1 làmina de pasta brisa
1 raig d'anís
75 gr de sucre
1 ou
Un grapat de pinyons
100 gr de llardons
Aquesta recepta me la va passar la Lourdes de Cal Mateuet de Travesseres, gran cuinera i millor amiga.
Us recomano que visiteu la seva casa rural on us hi trobareu com a casa vostra. Us deixo el link per tal que li feu una ullada:
http://www.calmateuet.com/?set_language=es
Esteneu la làmina de pasta brisa, punxeu-la amb una forquilla i amb un pinzell pinteu-la amb una mica d'anís. Pinteu per sobre amb l'ou batut tota la massa i poseu els llardons picats o esmicolats per sobre. A continuació repartiu els pinyons i el sucre.
Fiqueu-la al forn a 200º C fins que us quedi daurada.
Deixeu-la refredar i ja la teniu a punt de consumir.
1 raig d'anís
75 gr de sucre
1 ou
Un grapat de pinyons
100 gr de llardons
Aquesta recepta me la va passar la Lourdes de Cal Mateuet de Travesseres, gran cuinera i millor amiga.
Us recomano que visiteu la seva casa rural on us hi trobareu com a casa vostra. Us deixo el link per tal que li feu una ullada:
http://www.calmateuet.com/?set_language=es
Fiqueu-la al forn a 200º C fins que us quedi daurada.
Deixeu-la refredar i ja la teniu a punt de consumir.
Aquesta si que te la copio!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Tanto con masa de hojaldre como con pasta brisa esta coca está buenísima, el sabor a anís me encanta.
ResponEliminaPetons de Blanca JUEGO DE SABORES