dijous, 8 de febrer de 2018

TRUITA DE BOTIFARRA D'OU AMB ALLS TENDRES
















Ingredients:
2 ous per persona
1 botifarra d'ou
150 grs d'alls tendres
Sal
Oli

Talleu els alls tendres i poseu-los a la paella amb una mica d'oli, cuineu-los poc a poc per tal que no se us cremin, a continuació talleu la botifarra a rodanxes i afegiu-la a la paella juntament amb els alls, doneu-los unes quantes voltes i retireu del foc.

Bateu els ous, saleu-los i barregeu amb la botifarra i els alls. A continuació poseu tot en la paella amb una mica d'oli i feu la truita com de costum.

NOTA: Podeu fer la truita sense el alls tendres, només amb la botifarra. Aquest plat és típic per dijous gras o dijous llarder.


5 comentaris:

  1. Boníssima! Això d'afegir-hi alls tendres ho trobo un encert!

    ResponElimina
  2. Xiqueta....quina truita!!!! Un espectacle!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. AMB ALLS TENDRES I SI ESPOT CUATRE ESPARRECS BONISSIM

    ResponElimina
  4. i tambe amb botifarra negre li done un gust especial

    records

    ResponElimina