2 làmines de pasta de full
500 ml de nata per muntar
100 gr de sucre glas
75 gr de pinyons
1 ou
Aigua
Primerament poseu a escalfar el forn a 200º C.
Munteu la nata fins que us quedi ben forta i afegiu-li el sucre glas, barrejant-lo fins que quedi ben integrat. Reserveu-la en la nevera.
A continuació poseu en la safata del forn una làmina de pasta de full, aprofitant el paper que l'embolica com a base per tal que no s'enganxi.
Amb l'ajuda d'un pinzell, pinteu-la amb una mica d'aigua i poseu l'altra làmina a sobre, pressionant una mica amb les mans per tal que quedi enganxada amb la de sota.
Amb l'ajuda d'un regla i un ganivet, talleu en rectangles la massa, pinteu amb ou i poseu el pinyons per sobre de cada rectangle, pressionant una mica amb les mans perquè quedin enganxats a la massa.
Una vegada s'hagin refredat, talleu pel mig i farciu-les amb la nata amb l'ajuda d'una mànega pastissera amb la boca arrissada.
Per últim, poseu tapeu cada part amb la seva tapa corresponent i amb un colador tireu sucre glas pel damunt.
NOTA: Es poden farcir amb crema, trufa, etc. També un cop fetes les podeu congelar d'aquesta manera les podeu preparar amb antelació i sempre tindreu unes postres a punt.
Caram, quina bona pinta! Més bones que les de pastisseria, acabades de fer!
ResponEliminaUnes postres rodones! Fàcils de fer, fàcils d'anar variant... I delicioses!
ResponEliminaMarta
Quina preciositat de pastissos!!!!! I....què bons han de ser!!!!
ResponEliminaSalut!
Olga
Tan igual, i tan ben presentats....fan un goig...ara mateix me'n menjava un...o dos! Petons!
ResponElimina