dimarts, 14 d’octubre de 2014

PERNIL AGREDOLÇ
















Ingredients:

4 talls de pernil salat
1 raig de vinagre
3 cullerades de mel
1 raig d'oli

Fregiu el pernil i reserveu-lo. A la mateixa paella tireu-hi el vinagre i la mel, remeneu-ho i deixeu-ho fins que el vinagre perdi la fortor. Aboqueu-ho sobre el pernil i serviu-ho molt calent.
Una altre opció és fregir el pernil i sense treure'l, s'aboca el vinagre i la mel i es deixa fins que redueixi.

NOTA: El pernil a l'agredolç és un plat típic a l'Alt Urgell i la Cerdanya

3 comentaris:

  1. El pernil és dolç, veritat Montse?
    Ha de ser bo. I és faciler. Ho faré.
    Ptnts
    Dolça

    ResponSuprimeix
  2. Em sembla que el prepararé un dia d'aquests per sopar...a les peques els encanten les salsetes!!! Petons!

    ResponSuprimeix