dimarts, 14 d’octubre de 2014

PERNIL AGREDOLÇ
















Ingredients:

4 talls de pernil salat
1 raig de vinagre
3 cullerades de mel
1 raig d'oli

Fregiu el pernil i reserveu-lo. A la mateixa paella tireu-hi el vinagre i la mel, remeneu-ho i deixeu-ho fins que el vinagre perdi la fortor. Aboqueu-ho sobre el pernil i serviu-ho molt calent.
Una altre opció és fregir el pernil i sense treure'l, s'aboca el vinagre i la mel i es deixa fins que redueixi.

NOTA: El pernil a l'agredolç és un plat típic a l'Alt Urgell i la Cerdanya

3 comentaris:

  1. El pernil és dolç, veritat Montse?
    Ha de ser bo. I és faciler. Ho faré.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. El pernil és salat. Ara ho especifico per si un cas.

      Elimina
  2. Em sembla que el prepararé un dia d'aquests per sopar...a les peques els encanten les salsetes!!! Petons!

    ResponElimina