Ingredients:
3 rovells d'ou.
1 cullerada sopera de maizena.
3 cullerades de sucre.
400 ml llet.
Pell de llimona.
Canyella.
Poseu en un recipient apte per a microones els rovells, el sucre, la maizena i un rajolí de llet i bateu bé amb unes varetes.
Afegiu la resta de la llet i torneu a batre bé.
Incorporeu la canyella i la pell de llimona i fiqueu-ho al microones 3 minuts. Per evitar grumolls obriu el micro cada 30 segons i tornareu a batre la barreja. Finalment retireu la pell de llimona (i la canyella si és en branca), i llista!
Finalment obtindru una deliciosa crema fina i sense grumolls, llista per fer les teves millors postres.
NOTA:Podeu aromatizar-la com vulgueu, substituint la canyella per vainilla, la llimona per taronja, etc. Pot ser que no torneu a fer-la mai més de forma tradicional!
Ostres!! La faré!!
ResponEliminaQueda molt bé, Carme. Ja m'ho diràs. Ptnts
EliminaMontse, moltes gràcies per compartir aquesta fantàstica recepta de crema!
ResponEliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Olga, quan la provis de fer, repetiràs. Ptnts
EliminaMés de 10 minuts al microones a 900 W (microones no, 6 messos a casa i no funciona. Un desastre de recepta.
ResponElimina