Ingredients:
1 carbassó gran per persona
Tomàquet fregit
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Aigua
Sal i pebre
Renteu bé el carbassó i talleu els extrems. Amb l’ajut d’una mandolina, d’un pela verdures o d’un spiralizer, talleu el carbassó en espirals o cintes.
En una paella amb una mica d’oli d’oliva, afegiu els espaguetis de carbassó amb mig got d’aigua i cuineu-lo a foc fort durant uns minuts fins que s’estovin i es quedin al vostre gust.
Jo, en aquest cas els vaig posar uns 5 minuts al microones.
Un cop saltats, els podeu amanir amb sal i pebre, la salsa de tomàquet i el formatge ratllat.
NOTA:
Amb una salsa pesto són boníssims , a la carbonara, saltejats amb uns allets, amb pernil salat, etc.
A partir d’aquí, el que se us acudeixi!
Els he fet un parell de vegades, i els trobem ben bons!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Montse, molt originals!!! No tinc cap "artilugi" que els talli així!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Dema els faré, però hi afegire unes cuantes girgoles
ResponElimina