ESPAGUETIS DE CARBASSÓ
















Ingredients:
1 carbassó gran per persona
Tomàquet fregit
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Aigua 
Sal i pebre

Renteu bé el carbassó i talleu els extrems. Amb l’ajut d’una mandolina, d’un pela verdures o d’un spiralizer, talleu el carbassó en espirals o cintes.







En una paella amb una mica d’oli d’oliva, afegiu els espaguetis de carbassó amb mig got d’aigua i cuineu-lo a foc fort durant uns minuts fins que s’estovin i es quedin al vostre gust.
Jo, en aquest cas els vaig posar uns 5 minuts al microones.
Un cop saltats, els podeu amanir amb sal i pebre, la salsa de tomàquet i el formatge ratllat.







NOTA:
Amb una salsa pesto són boníssims , a la carbonara, saltejats amb uns allets, amb pernil salat, etc.
A partir d’aquí, el que se us acudeixi! 

Comentaris

  1. Els he fet un parell de vegades, i els trobem ben bons!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Montse, molt originals!!! No tinc cap "artilugi" que els talli així!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. Dema els faré, però hi afegire unes cuantes girgoles

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada