diumenge, 11 de desembre de 2011

SOPA DE FREDOLICS
















Ingredients:
1 1/2 l. de caldo o aigua
200 gr. de fredolics
1 ceba mitjana
4 cullerades soperes d'oli
125 gr. de pa a llesques
Pinyons
1 o 2 grans d'all

Oli
Sal

Pebre
Farigola

Trieu els fredolics i renteu-los. Escalfeu el brou o aigua. Fregiu lleugerament el pa juntament amb els grans d'all.

En una olla sofregiu la ceba, fins que sigui bén rossa i tireu els fredolics i saltegeu uns minuts. (Reserveu uns quants fredolics per decorar)

A continuació feu una picada amb el pa fregit, els alls, la sal, el pebre, els pinyons i la farigola i afegiu-ho a l'olla juntament amb el caldo calent, deixeu-lo bullir durant 15 minuts.

Tritureu amb la batedora, afegiu els fredolics reservats, coueu durant 10 minuts i ja ho podeu servir.